10 al 23 de juny 2024 MONGÒLIA


Mongòlia posseeix una gran varietat d’enclavaments únics i meravellosos. Des del desert del Gobi (on segurament pot veure i tocar fòssils de dinosaures), travessant l’antiga capital de Mongòlia, Kharkhorum i fins al monestir de Erdenezuu.

Els facilitarem experiències al costat de la gent, les meravelles, els enclavaments naturals i culturals de Mongòlia, en aquesta ruta singular per una terra tan especial.

Regió: Centre i Sud de Mongòlia

Llocs atractius: Parc nacional de Khustai, Antiga capital Karakorum, Aigües termals de Tsenkher, Cascada de Orkhon i Desert de Gobi.

Data: del 10 al 23 de juny de 2024

Durada del viatge: 13 nits/ 14 dies


«TOT EL QUE NECESSITES SABER»

«EL VIATGE INCLOU»
 • Hotel Bayangol**** en Ulaanbaatar durant 3 nits (habitació TWN)
 • Campament turístic de GER en el camp durant 10 nits (Ger TWN)
 • 1 UAZ furgó cotxe acompanyant per als motoristes durant tota la ruta
 • 4×4 transport per als acompanyants durant tot el viatge
 • Guia en espanyol
 • Tot el menjar durant el viatge (D/A/C) segons esmentats en el programa
 • Cuinera durant el viatge
 • Honoraris per a parcs nacionals i visites
 • Una hora d’excursió amb camell en el desert de Gobi
 • 2L d’aigua mineral al dia per persona
«EL VIATGE NO INCLOU»
 • Vols internacionals
 • Motos noves
 • Assegurances
 • Begudes
 • Despeses addicionals no esmentades en el programa
 • Propina
 • Segur RACC de repatriació en cas d’accident
 • Vols punt d’origen a Ulaan Baatar  i tornada a casa
El preu del viatge per a motoristes
 • 10 pax                                             2328 EUR per persona
 • 11 pax                                             2248 EUR per persona
 • 12 pax                                             2198 EUR per persona
 • 13-15pax                                        2148 EUR per persona
El preu del viatge per a acompanyants
 • 3-5 pax:                                            2288 EUR per persona
 • 6-8 pax:                                            2218 EUR per persona
 • 9-11 pax:                                          2168 EUR per persona
 • 12-15 pax:                                        2118 EUR per persona
Preus de motos noves

Dayun (motor 200c.c. 4 temps): 1200 EUR* per moto. En acabar el viatge s’embeni la moto i es reemborsa els diners aprox. 600 EUR.

*inclosos el segur i matricula

Suplement individual
 • Hotel Bayangol:                                   45 EUR per persona/ per nit
 • Campament turístic de GER:            20 EUR per persona/ per nit


ITINERARI

Dia 1

Arribada en Ulaanbaatar

Arribada en Ulaanbaatar. A la seva arribada trobarà al nostre guia en l’aeroport i trasllat a l’hotel. Després de registrar-nos a l’hotel, menjarem. A la tarda gaudirem d’un concert tradicional.
Nit a l’Hotel Bayangol**** (A/C)

Dia 2

Ulaanbaatar – Dia de preparació

Avui dedicarem el dia per a preparar les motos al nostre gust. Dia lliure.
Nit a l’Hotel Bayangol**** (D)

Dia 3

Ulaanbaatar – Parc nacional de Khustai (100 km asfalto + 20 km off road)

Viatge al parc nacional de Khustai on es poden veure i gaudir dels cavalls salvatges anomenats també cavalls de Przewalski (Takhi en mongol).
Nit en campament turístic de GER (D/A/C)


Dia 4

Parc nacional de Khustai – Kharakhorum (20 km off road + 290 km asfalto)

Viatge a Kharakhorum que va ser l’antiga capital del Gran Imperi Mongol en el segle 13. Allí es troba el primer monestir budista del país anomenat Erdene Zuu que va ser construït en 1586 i va ser destruït durant les purgues de 1937. Actualment queda poc del que va ser. Només queden les muralles i 3 temples. També queda l’estàtua “Boovon Khad”, un símbol fàl·lic fet en el segle 18 pels monjos del monestir per a avergonyir als monjos joves que no seguien les regles.
Nit en campament turístic de GER (D/A/C)

Dia 5

Kharakhorum – Aigües termals de Tsenkher (80 km asfalt + 40 km off road)

Conduirem cap a les aigües termals de Tsenkher. En arribar al campament de les aigües termals, Podem relaxar-nos en la piscina amb aigües termals.
Nit en campament turístic de GER (D/A/C)


Dia 6

Aigües termals de Tsenkher – Cascada Orkhon (140km off road – 6 hores)

Avui conduirem cap a Ulaan Tsutgalan que és una cascada preciosa de 24 m d’altura en un paisatge volcànic. Les negres roques volcàniques que revesteixen el paisatge procedeixen d’una erupció des de fa 20-30 mil anys. Es localitza en el contacte entre Ulaan Tsutgalan, que és el nom local de la cascada, i el riu Orkhon que és el riu més llarg de Mongòlia, amb una longitud de 1120 km. En el camí a les aigües termals pararem a una família nòmada per a dedicar el dia sencer amb ells a veure la seva única manera de vida nòmada. Menjarem amb la família nòmada i provarem el plat típic “Khorkhog”.

Nit en el campament turístic de GER (D/A/C)

Dia 7

Cascada Orkhon – Ongiin Khiid (200km off road + 60 km asfalt – 7 hores)

Avui conduirem cap a Ongiin Khiid que és la ruïna d’un monestir antic. En el camí visitarem a la fàbrica de productes lactis amb la llet de camell al poble Mandal-*Ovoo. El monestir de Ongi va ser construït en el segle 18 i va ser el major centre religiós del sud de Mongòlia. Els làmines (monjos) practicaven la filosofia, astrologia i medicina del budisme. No obstant això, després de la revolució civil en 1921, els temples van ser destruïts i els monjos van ser assassinats pels comunistes. Avui dia només està restaurat un temple del monestir on podem veure les poques restes originals del monestir antic.

Nit en el campament turístic de GER (D/A/C)


Dia 8

Ongiin Khiid – Bayanzag (160km off road – 4 hores)

Avui conduirem cap a Bayanzag que aquesta nomenat com “Flaming Cliffs en engonals” que significa com a Pujols de Foc. És un enclavament important per a troballes arqueològiques i paleontològiques. Al principi del segle 20, es van descobrir els primers fòssils complets de dinosaures i ous fossilitzats excavant en aquests pujols. Els ous fossilitzats amb grandàries de 10-15 cm es van trobar en 1932 en Bayanzag per primera vegada en el món. Aquí podem explorar la zona caminant 1-2 hores i si hi ha sort, és possible trobar alguns trossos dels fòssils de dinosaures. Si ens permet el temps, podem anar a veure als petroglifos de Khavtsgait.

Nit en el campament turístic de GER (D/A/C)

Dia 9

Bayanzag – Khongoriin Els (160km off road – 5 hores)

Avui conduirem cap a les dunes de sorra de Khongor que estan conegudes com a Dunes cantarinas que produeixen un suau so com si passés un avió. Les dunes de sorra de Khongor posseeixen l’extraordinària longitud de 180 km, una amplària de 15-20 km, i una altura de 200 m. Per això es coneixen com a Dunes Cantarinas; el seu so es produeix quan es mouen les masses de sorra i pot sentir-se des de molt lluny. Aquí per les dunes de sorra podem gaudir d’una excursió amb camells bactrians amb 2 geps i al capvespre, pujar a les dunes per a veure la posta del sol en el Desert de Gobi que serà una de les experiències més boniques.

Nit en el campament turístic de GER (D/A/C)


Dia 10

Khongoriin Els – Yoliin Am (180km off road – 6 hores)

Direcció sud seguim  cap a Yoliin Am que és un preciós congost amb trencalòs. Hi ha nombroses i exòtiques vistes del desert de Gobi amb horitzons sense límit i rares espècies de plantes i animals. A més Yoliin Am està situat al parc nacional de Gobi Gurvan Saikhan que significa Tres Belleses de Gobi. Gobi Gurvan Saikhan és la part final de la famosa Serralada d’Altai. En l’entrada del parc, visitarem al museu local sobre el parc nacional. Aquí podem fer una caminada de 3-4 hores pel congost i si hi ha sort, és possible veure animals salvatges.

Nit en el campament turístic de GER (D/A/C)

Dia 11

Yoliin Am – Tsagaan Suvarga (200km asfalt + 40 km off road – 6 hores)

Avui conduirem cap a Tsagaan Suvarga que és una roca calcària blanca de 30 m d’altura amb una forma espectacular modelada per l’erosió de l’aigua i del vent. En ella s’han trobat símbols tallats en la roca que, d’acord amb recerques efectuades l’any 2000, s’atribueixen a l’edat del bronze (uns 5000 anys d’antiguitat). Aquí podem passejar per a gaudir de les exòtiques formacions de la roca calcària. Si ens permet el temps, podem conduir uns 40km per a veure a les pintures rupestres en la Montana “De el”.

Nit en el campament turístic de GER (D/A/C)


Dia 12

Tagaan Suvraga – Baga Gazariin Chuluu (220km asfalt + 40km off road – 6 hores)

Avui conduirem cap a Baga Gazariin Chuluu que és Montes rocosos, famosa per les seves formacions granítiques que apareixen en el mitjà del Desert de Gobi. La formació rocosa es troba a una altitud de 1751 m sobre el nivell de la mar. Aquí podem visitar a la ruïna d’un monestir antic i gaudir d’una caminada explorant la zona.

Nit en el campament turístic de GER (D/A/C)

Dia 13

Baga Gazariin Chuluu – Ulaanbaatar (250km asfalt – 5 hores)

Avui tornem a Ulaanbaatar i a la tarda tindrem temps lliure per a descansar i per a compres. Si ens permet el temps, podem visitar al monestir de Gandan.

Sopar de comiat i nit a l’hotel.


Dia 14

Sortida a casa

Sortida de l’hotel i trasllat a l’aeroport.

Important tenir en compte que el vol no aquesta inclòs i els preus van augmentant a mesura que ens acostem a les dates del viatge.L’agència de viatges

Els viatges amb moto són una forma única d’experimentar la bellesa de la naturalesa i les carreteres, a més de connectar-se amb altres persones que comparteixen la mateixa passió per les motos. L’agència de viatges Eutiches compta amb guies experimentats i coneixedors de les rutes, els qui asseguraran un viatge segur i emocionant.


Per a fer la reserva o sol·licitar mes informació, posa’t en contacte amb nosaltres.

Telèfon 639 821 090

info@eutichesbook.comPor favor, activa JavaScript en tu navegador para completar este formulario.
Nom
Introdueix aquí el teu nom