QUÈ ÉS EUTICHES?

El Club Esportiu Eutiches va néixer el 2009 per l’iniciativa d’una colla d’amics amants de l’esport i de les motos.

Encapçalat per l’Artur Aragonès ex-dakarià i pilot d’enduro i actualment el seu president molt aviat es va incorporar al club l’Alex Busquets pilot polifacètic del Dakar, enduro i velocitat .

La primera activitat va ser el BTT Eutiches el dia 19 d’Octubre del 2009 a Tarragona, Curses de muntanya, rutes als Monegros amb moto Trail i rutes en moto de carretera son altres de les activitats organitzades per motoristes i adressades a motoristes que els agradi fer esport i gaudir de la natura.

Una vegada a l’any els socis del Club fem un viatge al Marroc per recordar i donar a conèixer les experiències Dakarianes dels fundadors i gaudir del que mes ens agrada LES MOTOS

RUTES

Rutes BTT, Treking i Road per la Costa Daurada i rutes BTT pel Marroc

ESDEVENIMENTS

Esdeveniments esportius de BTT, cicloturisme i running

VIATGES

Viatges a Marroc i Mongòlia en moto d’enduro, carretera i en 4X4

PER QUÈ EUTICHES?

Eutiches va ser l’esportista més llegendari de Tarragona. Era un auriga, un esclau amb un talent innat per conduir la “VIGA”, el vehicle que tira 2 potents cavalls. Eutiches triomfava en les carreres sobre la sorra del Circ de Tarraco (S. II d.c.) davant 20.000 espectadors. Va morir als 22 anys d’una malaltia incurable, just quan la seva carrera esportiva començava a despuntar.

¡Eutiches, MITE i LLEGENDA!

EUTICHES - Rutes, esdeveniments i viatges

CONTACTA AMB NOSALTRES

  • info@eutiches.com
  • +34 639 821 090
  • Camí de l’Ermita Salut,1, Tarragona, 43007