EUTICHES FILIPINES

2 al 12 de Març 2023 • PALAWAN (FILIPINES)

EUTICHES FILIPINES EN MOTO TRAIL PETITA CILINDRADA

La millor experiència a Port Barton

Regió: Palawan (Filipines)

Data: Del 2 al 12 de Març 2023

Durada del viatge: 10 nits / 11 dies

TOT EL QUE CAL SABER

Detalls i itinerari

EL VIATGE INCLOU

  • Allotjament a tots els llocs

  • Moto
  • Menjars (esmorzar + dinar + sopar)

  • Cotxe d’assistència

  • Excursions a l’illa

EL VIATGE NO INCLOU

  • Benzina de les motos

  • Begudes

  • Despeses extres

  • Vols i transports addicionals

Dia 1:

Arribada a Puerto Princesa, reagrupació, recollida de motos, safety breafing, sopar i dormir a Puerto Princesa.
Puerto Princesa la capital de Palawan, Palawan guardonada per 4 anys consecutiu com l’illa més bonica del món. També té dos llocs UNESCO World Heritage com: Port-Princesa Subterranean River National Park (1999) i Tubbataha Reef Marine Park (1993).

  

https://www.facebook.com/2180390145618122/videos/670971756618898/

https://www.youtube.com/watch?v=hXeDkE79vRc

Dia 2:

Puerto Princesa- Port Barton. Trajecte total 160 km. 80% Asfalt + 20% Offroad. Fàcil. Sortida després d’esmorzar, proveir motos. Travessarem part de la zona nord de l’illa de Palawan des de Puerto Princesa fins a la nostra arribada a Port Barton. El trajecte estarà ple de sorpreses, on podrem observar diferents poblats i una variada naturalesa que ens acompanyés durant tot el recorregut. Els darrers km ens endinsarem a la selva on podrem veure com els locals sobreviuen a les zones més endèmiques. Menjar al mig del trajecte. Arribada a Port Barton a la tarda per a sunset. Sopar a Port Barton.

  

Dia 3:

Port Barton- Port Barton. Passar un meravellós dia realitzant un Tour exclusiu a l’autòctona barca Filipina (Bangka), gaudint d’aigües cristal·lines, platges paradisíaques, banc de corals, peixos tropicals, sens dubte l’atracció més gran serà la possibilitat de banyar-se i bussejar amb les tortugues. El tour comença a les 9.00 i acaba aproximadament a les 17.00.

   

Dia 4:

Port Barton-El Nido. Trajecte total 180 km. 80% Asfalt + 20% Off Road. Fàcil-Moderat. Sortida després d’esmorzar, Visita de Sant Vicent, Long Beach, la platja de sorra blanca més llarga de les Filipines amb 14,7 km. Des d’allà ens endinsarem a la zona més tribal i salvatge del viatge, visitant paradisíaques i aïllades platges i encantadors pobles. 

   

Arribar a El Nido per a sunset i Sopar.

 

Dia 5:

El Nido-El Nido.

 

Realitzarem el Tour a El Nido visitant diferents illes i punts d’interès, la diferència amb Port Barton, la trobarem a la bellesa i la riquesa que té a l’exterior, acompanyat de les seves aigües cristal·lines. Arribada del tour al voltant de les 17:00, tarda lliure per poder visitar El Nido, reagrupament per Sopar.

Dia 6:

El Nido- Puerto Princesa Trajecte total 280 km. 100% Asfalt. Fàcil. Sortir després d’esmorzar, ruta normal, dinar a Puerto Princesa, visitar Cocodrile farm, on podrem contemplar els cocodrils autòctons de Palawan, per després anar a visitar la presó d’Iwahig una de les exclusives presons obertes, on els presos estan lliures dins del recinte .

 

Punt final del viatge amb sopar i festa.

Día 7:

Port Barton-Port Barton dia de descans

Día 8: 

Avió a Manila, visita a la ciudad.

Día 9: 

Fi, deixem l´ hotel, les motos, etc…despedida, anem cap  a l´aeroport.

Preu

EUTICHES FILIPINES

11 dies / 10 nits

1 persona, 1 moto: 1.995 € per persona
2 persones, 1 moto: 1.850 € per persona
1 persona, no moto: 1.750 € (en vehicle assitència)

Més informació o inscripcions

Omple el següent formulari per a més informació o per inscriure’t

També pots enviar un correu a
artur@eutiches.com