EUTICHES MONGÒLIA

4 a 17 JULIOL 2022 • MONGÒLIA

Aventura en moto per Mongòlia 2022

El país de Genghis Khan // 13 nits – 14 dies

Regió: Centre i Sud de Mongòlia

Llocs atractius: Parc nacional de Khustai, Antiga capital Karakorum, Aigües termals de Tsenkher, Cascada d’Orkhon i Desert de Gobi.

Data: Del 4 al 17 juliol de 2022

Durada del viatge: 13 nits / 14 dies

Mongòlia posseeix una gran varietat d’enclavaments únics i meravellosos. Des del desert del Gobi (on segurament pugui veure i tocar fòssils de dinosaures), travessant l’antiga capital de Mongòlia, Kharkhorum i fins al monestir de Erdenezuu.

Les facilitarem experiències al costat de la gent, les meravelles, els enclavaments naturals i culturals de Mongòlia, en aquesta ruta singular per una terra tan especial.

TOT EL QUE NECESSITES SABER

Detalls i itinerari

EL VIATGE INCLOU

 • Hotels en Mongòlia (mitja pensió).
 • Àpats en ruta.
 • Transport d’equipatge entre allotjaments.
 • 2 guies en moto i vehicle 4×4 en la pista tancada al grup.
 • Assessorament i assistència mecànica bàsica (canvis d’oli, pneumàtics, filtres, etc.).
 • Full de ruta detallada, s’enviarà als interessats.
 • Entrada en temples budistes, excursió a caball i banys termals.

EL VIATGE NO INCLOU

 • Compra de la Moto: 850€ (El 50% es retorna a la volta del viatge).
 • Begudes extres i alcohòliques a hotels i allotjaments.
 • Combustible de les motos.
 • Assegurança RACC de repatriació en cas d’accident.

Dia 1

ARRIBADA A Ulaanbaatar

Arribada a Ulaanbaatar. A la seva arribada trobarà al nostre guia a l’aeroport i trasllat a l’hotel. Després de registrar-nos a l’hotel, anem a dinar. A la tarda anem a gaudir d’un concert tradicional.
Nit a l’Hotel Bayangol **** (A / C)

Dia 2

Ulaanbaatar – DIa de preparació

Anem a dedicar el dia per preparar les motos al nostre gust. Dia lliure.
Nit a l’Hotel Bayangol **** (D)

Dia 3

Ulaanbaatar – PaRC nacional de Khustai (100 km asfalt + 20 km off road)

Viatge al parc nacional de Khustai on es poden veure i gaudir dels cavalls salvatges anomenats també cavalls de Przewalski (Takhi en mongol).
Nit a campament turístic de GER (E / D / C)

Dia 4

Parc nacional de Khustai – Kharakhorum (20 km off road + 290 km asfalt)

Viatge a Kharakhorum que va ser l’antiga capital del Gran Imperi Mongol al segle 13. Allà es troba el primer monestir budista del país anomenat Erdene Zuu que va ser construït el 1586 i va ser destruït durant les purgues de 1937. Actualment queda poc del que va ser. Només queden les muralles i 3 temples. També queda l’estàtua “Boovon Khad”, un símbol fàl·lic fet al segle 18 pels monjos del monestir per avergonyir els monjos joves que no seguien les regles.
Nit a campament turístic de GER (D/A/C)

Dia 5

Kharakhorum – AIGÜES termals de Tsenkher (80 km asfalt + 40 km off road)

Conduirem cap a les aigües termals de Tsenkher. En arribar al campament de les aigües termals, Podem relaxar-nos a la piscina amb aigües termals.
Nit a campament turístic deGER (D/A/C)

Dia 6

AIGÜES TERMALS DE TSENKHER-CASCASA ORKHON (140km OFF ROAD – 6 HORES)

Avui conduirem cap a Ulaan Tsutgalan que és una cascada preciosa de 24 m d’alçada en un paisatge volcànic. Les negres roques volcàniques que revesteixen el paisatge procedeixen d’una erupció des de fa 20-30 mil anys. Es localitza en el contacte entre Ulaan Tsutgalan, que és el nom local de la cascada, i el riu Orkhon que és el riu més llarg de Mongòlia, amb una longitud de 1120 km. En el camí a les aigües termals pararem a una família nòmada per dedicar el dia sencer amb ells a veure la seva única manera de vida nòmada. Dinarem amb la família nòmada i provarem el plat típic “Khorkhog”.

Nit al campament turístic de GER (D/A/C)

Dia 7

CASCADA ORKHON – ONGIIN KHIID (200km OFF ROAD + 60 km ASFALT – 7 HORES)

Avui conduirem cap a Ongiin Khiid que és la ruïna d’un monestir antic. En el camí visitarem a la fàbrica de productes lactis amb la llet de camell al poble Mandal-Ovoo. El monestir de Ongi va ser construït al segle 18 i va ser el major centre religiós del sud de Mongòlia. Els lames (monjos) practicaven la filosofia, astrologia i medicina del budisme. No obstant això, després de la revolució civil en 1921, els temples van ser destruïts i els monjos van ser assassinats pels comunistes. Avui dia només està restaurat un temple del monestir on podem veure les poques restes originals del monestir antic.

Nit al campament turístic de GER (D/A/C)

Dia 8

ONGIIN KHIID – BAYANZAG (160km OFF ROAD – 4 HORES)

Avui conduirem cap a Bayanzag que aquesta nomenat com “Flaming Cliffs en anglès” que significa com Pujols de Foc. És un enclavament important per troballes arqueològiques i paleontològiques. Al principi del segle 20, es van descobrir els primers fòssils complets de dinosaures i ous fossilitzats excavant en aquests turons. Els ous fossilitzats amb mides de 10-15 cm es van trobar el 1932 a Bayanzag per primera vegada al món. Aquí podem explorar la zona caminant 1-2 hores i si hi ha sort, és possible trobar alguns trossos dels fòssils de dinosaures. Si ens permet el temps, podem anar a veure els petroglifs de Khavtsgait.

Nit al campament turístic de GER (D/A/C)

Dia 9

BAYANZAG – KHONGORIIN ELS (160km OFF ROAD – 5 HORES)

Avui conduirem cap a les dunes de sorra de Khongor que estan conegudes com Dunes cantadores que produeixen un suau so com si passés un avió. Les dunes de sorra de Khongor posseeixen l’extraordinària longitud de 180 km, una amplada de 15-20 km, i una alçada de 200 m. Per això es coneixen com Dunes cantadores; el seu so es produeix quan es mouen les masses de sorra i pot escoltar-se des de molt lluny. Aquí per les dunes de sorra podem gaudir d’una excursió amb camells bactrianos amb 2 geps i al capvespre, pujar a les dunes per veure la posta de sol al Desert de Gobi que serà una de les experiències més boniques.

Nit al campament turístic de GER (D/A/C)

Dia 10

KHONGORIIN ELS-YOLIIN AM (180km OFF ROAD – 6 HORES)

Direcció sud seguim cap a Yoliin Am que és un preciós congost amb trencalòs. Hi ha nombroses i exòtiques vistes del desert de Gobi amb horitzons sense límit i rares espècies de plantes i animals. A més Yoliin Am està situat al parc nacional de Gobi Gurvan Saikhan que significa Tres Belleses de Gobi. Gobi Gurvan Saikhan és la part final de la famosa Serralada Altai. A l’entrada del parc, anem a visitar el museu local sobre el parc nacional. Aquí podem fer una caminada de 3-4 hores pel congost i si hi ha sort, és possible veure animals salvatges.

Nit al campament turístic de GER (D/A/C)

Dia 11

YOLIIN AM-TSAGAAN SUVARGA (200km ASFALT + 40 km OFF ROAD – 6 HORES)

Avui conduirem cap a Tsagaan Suvarga que és una roca calcària blanca de 30 m d’alçada amb una forma espectacular modelada per l’erosió de l’aigua i del vent. S’hi han trobat símbols tallats a la roca que, d’acord amb investigacions efectuades en l’any 2000, s’atribueixen a l’edat del bronze (uns 5000 anys d’antiguitat). Aquí podem passejar per gaudir de les exòtiques formacions de la roca calcària. Si ens permet el temps, podem conduir uns 40km per veure a les pintures rupestres a la Montana “Del”.

Nit al campament turístic de GER (D/A/C)

Dia 12

TSAGAAN SUVARGA-BAGA GAZARIIN CHULUU (220km ASFALT + 40km OFF ROAD – 6 HORES)

Avui conduirem cap a Baga Gazariin Chuluu que és Montes rocosos, famosa per les seves formacions granítiques que apareixen al mig del Desert de Gobi. La formació rocosa es troba a una altitud de 1751 m sobre el nivell del mar. Aquí podem visitar a la ruïna d’un monestir antic i gaudir d’una caminada explorant la zona.

Nit al campament turístic de GER (D/A/C)

Dia 13

BAGA GAZIIN CHULUU – ULAANBAATAR (250km ASFALT – 5 HORES)

Avui tornem a Ulaanbaatar ia la tarda tindrem temps lliure per descansar i per a compres. Si ens permet el temps, podem visitar el monestir de Gandan.

Sopar de comiat i nit a l’hotel.

Nit a l’Hotel Bayangol**** (D/A/C)

Dia 14

SORTIDA

Sortida de l’hotel i trasllat a l’aeroport. (D)

Preu 2022

El preu per fins a 12 persones si el grup és de més de 12 persones (el màxim serà de 15 persones) es reemborsarà un 10% de l’import.

Important tenir en compte que el vol no està inclòs i els preus van augmentant a mesura que ens acostem a les dates del viatge.

EUTICHES MONGÒLIA

14 dies / 13 nits

2.215€

Per persona

Més informació o inscripcions

Omple el següent formulari per a més informació o per inscriure’t

També pots enviar un correu a
artur@eutiches.com